KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK: LOLA ÉS PATOCSKA OLIVÉR

Október 1-jén két szimpatikus, fiatal előadóművész volt iskolánk vendége. Koncertjükön az egész iskola részt vett, és néhány érdeklődő szülő is.

Már napokkal a rendezvény előtt nagy lázban égtek a gyerekek, nagyon várták kedvenceik érkezését.

Először Olivér lépett a színpadra, és már az első percekben nagyon jó buli-hangulatot varázsolt a teremben.  A gyerekek a színpad előtt tolongva tapsoltak, énekeltek végig.

Lola hatalmas sikert aratott a gyerekek körében. Sokan a színpadra is felmehettek hozzá. Nagyon örültek, hogy együtt énekelhettek, szerepelhettek egy ilyen neves énekesnővel.

Nagy fiaink közül néhányan meglepetéssel készültek Lola számára: énekelni szerettek volna neki. Ennek lebonyolításában Olivér volt a segítségükre. Elhelyezkedtek a színpadon, Lolát leültették magukkal szemben, és elénekelték neki „…a nézését meg a járását…”.

Nagyon jó hangulatban telt az egy órás rendezvény. A sok jó zene, a két fiatal előadó közvetlen, humoros stílusa lenyűgözte a gyerekeket. Még fokozta az örömüket, hogy mindannyian kaphattak fényképet, autogramot, és bárki készíthetett közös fényképet a fiatal előadókkal.

Tanulói hozzászólások:

Matyi András:

„Lola nagyon helyes lány és gyönyörű a hangja. Szívesen táncoltam volna vele.”

Majoros Vanessza:

„Nagyon jól éreztem magam, bárcsak gyakrabban lenne ilyen koncertünk.”

Kirilla Katalin:

„Mind a két énekest ismerem a tévéből, de így élőben hallgatni őket sokkal jobb. Nem gondoltam, hogy ilyen kedvesek és viccesek.”

PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA1 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA2 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA3 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA4 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA5 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA6 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA7 PETNEHÁZA-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-LOLA8