TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNYEK – KATUS ATTILA

Iskolánkban a második szabadtéri mozgásos rendezvényre június 12-én került sor Katus Attila aerobik világbajnok közreműködésével.

A sportolót nem volt szükséges bemutatni a gyerekeknek, hiszen a tévéből valamennyien ismerik, sőt sok tanulónk tavaly nyáron Zánkán már személyesen is találkozott vele. Az aerobik, mint mozgásforma szintén kedvelt a gyerekek körében, nagyon szeretnek zenére tornázni.

A program igen jó hangulatban zajlott, Attila már érkezésekor ismerősként üdvözölt mindenkit, közvetlen, kedves volt végig.

A gyakorlatsort gyerekek, felnőttek (néhány érdeklődő szülő is) egyaránt végigcsinálták. Kellemesen elfáradtunk, de egyáltalán nem éreztük nehéznek.

Ezt követően vendégünk egy fa ágán ülve, a gyerekek gyűrűjében élvezetes előadást tartott az egészséges életmódról. Meggyőzően beszélt a rendszeres mozgás fontosságáról, a káros szenvedélyek romboló hatásáról.

Hamar elrepült az idő, a gyerekek sajnálták, hogy a vendégünknek el kell mennie.

Hozzászólások:

Tóth Vanda: Nagyon jó volt tornázni, én szívesen csináltam volna tovább is.

Szabó Henrietta: Nekem nagyon szimpatikus Katus Attila. Sajnos igaza van abban, hogy sok fiatalnak a cigin és a kocsmán jár az esze.

Pataki Bálint: Én nagyon szeretek mozogni, a foci a kedvencem, de ez az aerobik is nagyon tetszett. Jó lenne, ha gyakrabban jönnének hozzánk ilyen híres sportolók.

PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS01 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS02 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS03 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS04 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS05 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS06 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS07 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS08 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS09 PETNEHÁZA-TANÓRÁN KÍVÜLI-KATUS10