KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNY: Children of Distance és Szabyest

A Petneházy Dávid Általános Iskolában az első közösségi rendezvényre egy fergeteges sikerű koncert  keretében, május 19-én 13 órai kezdettel került sor. Sztárvendégeink voltak: a Children of Distance és Szabyest.

A rendezvényen iskolánk tanulói, dolgozói és érdeklődő szülők vettek részt.

A gyerekek nagy lázban égtek a koncertet megelőző napokban, hiszen nagy kedvenceik érkezését várták. Valamennyien papírral, tollal, és kivételesen telefonnal érkeztek a rendezvény helyszínére, hogy autogramot kérhessenek és fényképezhessenek.

Először Szaby lépett színpadra, majd a Children of Distance. A lelkes közönség énekelve, tapsolva, végül a színpad előtt tolongva bulizta végig az egy órás koncertet. Nekünk, pedagógusoknak meglepő volt, hogy még a kicsik is kívülről tudják az előadott számok szinte mindegyikét.

Nehezen engedték le a gyerekek az előadókat a színpadról, végül mikor tudomásul vették, hogy nincs több visszatapsolás, megrohamozták őket aláírásért és fényképért. Az együttes egyik tagja felajánlotta nekik, hogy menjenek vissza a tantermükbe, ők bemennek minden osztályba, és mindenkivel készítenek fényképet, adnak autogramot. A gyerekek nagy örömére ez így is történt, ezzel megkoronázva az amúgy is felejthetetlen élményt nyújtó közösségi rendezvényt.

Diákok hozzászólása:

Sinka Fanni: Nagyon szeretjük a zenéjüket, jó volt együtt bulizni, énekelni velük.

Balogh Mihály: A Children of Distance a kedvencem, minden számukat tudom kívülről, végig énekeltem velük. Nagyon jól éreztem magam!

Laczai Natália: Remek hangulatú koncert volt, de a legjobb az volt, hogy bejöttek a termekbe, és készíthettünk velük képeket, és aláírást is kaptunk.

Dajka Dorina: Nagyon kedvesek és közvetlenek voltak a fiúk. Jó volt ilyen közelről látni őket, együtt lenni velük. Meghívtuk őket az esti osztály-buliba.

PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_1 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_2 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_3 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_4 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_5 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_6 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_7 PETNEHAZA_KOZOSSEGI_Children of Distance es Szabyest_8