Tanórán kívüli szabadtéri mozgásos rendezvény 1 : BOOTCAMP

Iskolánkban az „Innovatív közösségi élettér Petneházán”című projekt keretében az első tanórán kívüli szabadtéri mozgásos rendezvényre 2015. május 8-án reggel 8 órai kezdettel került sor.

A BootCamp edzést – ami egy speciális tréning gyerekeknek az amerikai tengerészgyalogság kiképzési módszereire alapozva – Pálos Attila okleveles szakedző és Nagy Dániel testnevelő tanár tartotta.

Tanulóink nagy érdeklődéssel várták a sporteseményt. Reggel nyolc órakor az egész iskola kivonult az udvarra. Úgy terveztük, hogy a felsősök vesznek részt az edzésen, a kisebbek csak nézők lesznek. Az edzők azonban úgy szervezték a programot, hogy a kisebbeknek is legyen lehetőségük kipróbálni a gyakorlatokat. Mindannyian nagy lelkesedéssel végezték az újszerű – bár sokszor nem könnyű – mozgásformákat. A katonás kiállású, de gyermekcentrikus stílusú edzők magukkal ragadták őket.

 

Diákok hozzászólása:

Pataki Martin: Jó lenne minden napot így kezdeni! Szívesen jönnék akár 7 órára, ha a tanulás előtt lenne egy ilyen edzésünk.

Videven Inez: Nagyon tetszett ez a program, jól megmozgattak bennünket a tanár bácsik.

Sipos Barnabás: Érdekes gyakorlatok voltak, elfáradtunk rendesen, de azért nagyon jó volt. Az tetszett a legjobban, mikor fekvőtámaszban pacsit adtunk egymásnak.

PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (1) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (2) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (3) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (4) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (5) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (6) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (7) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (8) PETNEHAZA_SZABADTAERI_BOOTCAMP (9)